HTML

A zsalugáteres naplója

Történetek a Péterzsalu vállalkozás mindennapjaiból. Tapasztalatok, érdekességek és hírek.

Utolsó kommentek

Külföldre is dolgozunk

2010.10.15. 08:30 Péterzsalu

Több alkalommal gyártottunk zsalugátereket olyan ügyfelek részére, akik aztán külföldre szállították és ott szerelték fel azokat. 

Egy Németországban élő úr a görögországi nyaralójára rendelte meg vállalkozásunktól a zsalugátereket. A késztermékeket gömbaölő szerrel kellett lekezelnünk, hogy az akkor még létező határon át lehessen vinni azokat. Először Németországba szállította a zsalugátereket, majd onnan vitte le a nyaralóhoz és szerelte fel a kb. 25 darab keskeny, kétszárnyú árnyékolót. Olyan jó 3 évvel később jelentkezett legközelebb az úr, hogy szüksége van néhány újabb darabra, mert egy sáskajárás alkalmával több zsalugáter lamelláit megették a kártékony rovarok. 

Szintén egy nagyobb mennyiséget gyártottunk egy horvátországi panzióra, aminek a tulajdonosa Magyarországról vásárolta az ablakokat is. Tavasszal rendelték meg a zsalugátereket, melyet azonnal ki is fizettek annak ellenére, hogy a szállítást csak őszre kérték. Az ablakgyártóval történt megegyezésnek megfelelően a zsalugátereket még Magyaroszágon rászereltük az ablakokra, majd ők szállították el a szerkezeteket Horvátországba, mert azok beszerelését is cégük emberei végezték. 

A fentieken túl több magánszemély rendelt még ilyen céllal zsalugátereket vállalkozásunktól. Így jutottak el termékeink Olaszországba, Ausztriába, Szlovákiába és Romániába. Döntésükben meghatározó volt ismerősük ajánlása, a megfelelő minőség és versenyképes áraink is.

Szólj hozzá!

Címkék: külföld zsalugáter

A bejegyzés trackback címe:

https://zsalugater.blog.hu/api/trackback/id/tr722373271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása