HTML

A zsalugáteres naplója

Történetek a Péterzsalu vállalkozás mindennapjaiból. Tapasztalatok, érdekességek és hírek.

Utolsó kommentek

Gyors ügyintézés

2010.11.05. 08:30 Péterzsalu

Egy nyári nap a fővárosban volt dolgunk, mikor kaptunk egy telefonhívást az egyik partnerünktől, hogy délelőtt felvett egy megrendelést egy környékbeli családi ház zsalugátereire. Kapóra jött, hogy épp ott jártunk és miután elintéztük teendőinket, délután fel tudtuk mérni a nyílászárókat, melynek a tulajdonos nagyon örült.

A házon különböző széleségű, de egyforma magas ablakok voltak. A nyílászárók olyan közel voltak egymáshoz, hogy mindegyiket harmonika rendszerben nyithatóra kellett gyártanunk. Volt a háznak egy kiugró, félköríves része is, melyen csak fix üvegezésű, nem nyitható ablakok voltak. Oda kívülről nyitható és zárható, szintén harmonika rendszerben nyíló zsalugátereket készítettünk.

A zsaluk fix lamellákkal, hagyományos sárga színű vasalatokkal, felületkezelés nélkül készültek. A felszerelés reggelén a tulajdonos megkért bennünket, hogy az általa biztosított festékkel fessük be a keretek hátsó oldalát, melyhez ő már nem fér hozzá, miután rögzítettük azokat a műanyag ablakok tokjához. Ezért a keretek festésével kezdtük a napot, majd miután minddel végeztünk az első darabokon már megszáradt a festék annyira, hogy a zsalugátereket felszerelhessük.

Talán két órával tartott így tovább munkánk, de megérte az elismerő szavakért.


 

 

Szólj hozzá!

Címkék: felszerelés festés zsalugáter

A bejegyzés trackback címe:

https://zsalugater.blog.hu/api/trackback/id/tr202425019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása