HTML

A zsalugáteres naplója

Történetek a Péterzsalu vállalkozás mindennapjaiból. Tapasztalatok, érdekességek és hírek.

Utolsó kommentek

Segítsük a madarakat!

2010.12.03. 10:15 Péterzsalu

Környezettudatos életmódunkból fakadóan téli teendőink közé tartozik gondoskodni a hazánkban telelő madarakról. Ezt madáretető és itató, valamint eleség és friss víz rendszeres kihelyezésével tesszük.

A madarak gyorsan, akár egy hét elteltével oda szoknak a madáretetőre és naponta többször visszajárnak, hogy ezzel a könnyen megszerezhető táplálékkal vészeljék át a hideg telet. Ezt a felvételt tegnap készítettük, amint széncinegék repülnek a madáretetőre egy-egy szem fekete napraforgóért, hogy aztán egy közeli fán törjék fel a héját és egyék meg a belsejét.

 

 

Ha Önnek sem közömbös a madarak sorsa és szívesen segítené őket, hogy tavasszal újabb fiókáknak adhassanak életet, kattintson ide!

Szólj hozzá!

Címkék: tél madár madáretető

A bejegyzés trackback címe:

https://zsalugater.blog.hu/api/trackback/id/tr972490074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása