HTML

A zsalugáteres naplója

Történetek a Péterzsalu vállalkozás mindennapjaiból. Tapasztalatok, érdekességek és hírek.

Utolsó kommentek

Viszonteladói visszajelzés

2010.05.10. 14:20 Péterzsalu

Az egyik nyílászárók kereskedésével és beépítésével is foglalkozó viszonteladónk mesélte el a következő történetet:

Egy visszatérő ügyfele vásárolt egy új bejárati ajtót nála és kérte a régi kicserélését az újra. A helyszínre érkezvén látták, hogy még mindig azok a zsalugáterek vannak a ház ablakain, melyeket vállalkozásunk gyártott legalább 10 évvel ezelőtt és a partnerünktől vásárolta az ügyfél. Miután a bejárati ajtó cseréjét elvégezték, kíváncsiságból közelebbről is szemügyre vették a zsalugátereket. A tulajdonos festette le azokat még felszerelésükkor, az azóta eltelt jó 10 évben azonban nem. Ez látszott is rajtuk, mert a festés már egy kicsit megkopott, de a zsaluknak nem volt semmi bajuk.

Távozáskor abban egyeztek meg, hogy egy újrafestés után még legalább 10 újabb évig ugyanolyan jól használhatók lesznek a zsalugáterek, mint addig.

2 komment

Címkék: festés zsalugáter

A bejegyzés trackback címe:

https://zsalugater.blog.hu/api/trackback/id/tr551989777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemlak 2010.05.11. 11:59:07

Ez szép! Bár így lenne mindenütt.
Az Unifa nyílászáróival próbálkoztatok már?
www.unifa.hu/akcioink.php

Péterzsalu · http://zsalugater.blog.hu 2010.05.11. 12:01:20

@nemlak: nyílászárókkal nem foglalkozunk, csak az árnyékolók gyártásával. Zsalugátereink és spalettáink utólagosan bármilyen nyílászáróra felszerelhetők
süti beállítások módosítása