HTML

A zsalugáteres naplója

Történetek a Péterzsalu vállalkozás mindennapjaiból. Tapasztalatok, érdekességek és hírek.

Utolsó kommentek

Kölcsönös megelégedés

2010.12.13. 08:00 Péterzsalu

A rolós rendszerű szúnyoghálókat néhány évvel ezelőtt kezdtük el forgalmazni, hogy a zsalugáterekkel vagy spalettákkal egybeépítve komplett árnyékolási rendszerrel tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. A bevezetés után nem is kellett sokat várnunk az első ilyen, szúnyoghálóval kiegészített megrendelésre.

Egy gyakorlatias, kézügyességgel bőven megáldott úr rendelt háza hátsó kertjére néző ablakaira Roto-Fentro vasalatokkal szerelt, natúr felületű, fix lamellás zsalugátereket és rolós szúnyoghálókat. A ház külső szigetelését és színezését is maga végezte, ezért nem kérte a zsalugáterek felületkezelését sem. Az ablakok régebbi típusú, de jó állapotúak voltak, látszott rajtuk, hogy karban vannak tartva.

Az úrnak is ugyanolyan típusú autója volt, mint nekünk, ezért a felszerelés során azok is szóba kerültek. Beszélgetésünk alatt megtudtuk, hogy meghatározott időnként szükséges elvégezni egy bizonyos tisztítási karbantartást az autó egyik berendezésén, mely azért nem szerepel az üzemeltetési útmutatóban, hogy csak szakszervizben lehessen megcsináltatni. Az úr azonban elmondta a módszert, mellyel megspórolható a márkaszervíz igen magas munkadíja.

A zsalugáterek és szúnyoghálók felszerelésének végeztével kölcsönös megelégedéssel váltunk tehát el. Ügyfelünk jó minőségű és tartós árnyékolókkal, míg mi egy sokat érő tanáccsal gazdagodtunk.

Szólj hozzá!

Címkék: felszerelés szúnyogháló zsalugáter roto fentro

A bejegyzés trackback címe:

https://zsalugater.blog.hu/api/trackback/id/tr562512302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása