HTML

A zsalugáteres naplója

Történetek a Péterzsalu vállalkozás mindennapjaiból. Tapasztalatok, érdekességek és hírek.

Utolsó kommentek

Munkánk ihlette a szakújságírót

2010.05.06. 13:50 Péterzsalu

Úgy másfél évvel ezelőtt kaptunk egy árajánlatkérést egy szakmai lap újságírójától, amelyben a Balaton partján lévő régi építésű nyaralójára szeretett volna zsalugátereket készíttetni. Az e-mailben fotókat is mellékelt a nyílászárókról, melyeket megtekintve javaslatot tettünk a bejárati ajtó kicserélésére. Az ajtó ugyanis olyan rossz állapotban volt, hogy nem lett volna érteleme rászerelni az új zsalugátert.

Az úr elfogadta érvelésünket és egy héten belül beépítésre került az új bejárati ajtó. Ekkor tudta megküldeni a pontos méreteket a zsalugáterek gyártásához, melyek fix lamellákkal készültek, felületkezelve. A gyártással a megrendelő külön kérésére megpróbáltunk minél jobban igyekezni, mert a zsaluknak ebben az esetben védelmi funkciót is el kellett látniuk a környék rossz közbiztonsága miatt.

A beépítést a tulajdonos végezte miután leszállítottuk a kész zsalugátereket, hiszen a gyártási méreteket is ő adta meg. Visszajelzésében köszönetet mondott nekünk gyors és precíz munkánkért, ügyintézésünkért. Ami ez után következett, arra viszont egyáltalán nem számítottunk.

Mivel az úr egy faipari szakmai lap újságírója, benyomásai és elégedettsége alapján érdemesnek tartotta egy több oldalas cikket írni vállalkozásunkról. Így hamarosan személyesen is megismerkedtünk, elbeszélgettünk a cikkről, ami aztán 2008. novemberében jelent meg.

 

Szólj hozzá!

Címkék: felszerelés zsalugáter

A bejegyzés trackback címe:

https://zsalugater.blog.hu/api/trackback/id/tr271978981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása